Levertijden en bezorgkosten

-Wij zetten ons in voor een snelle en zorgvuldige verzending van uw bestelling. Als u maandag t/m vrijdag besteld voor 17:00 gaat uw bestelling de volgende dag met de bezorgdienst mee. Besteld u zaterdag of zondag dan wordt uw bestelling maandag gebrand en gaat het dinsdag met de bezorgdienst mee. Voor levering naar het buitenland gelden andere levertijden en kan het soms wat langer duren dan normaal.


-Wat zijn de kosten: Bestellingen vanaf €35,- verzenden we gratis in Nederland. Is de bestelling onder dat bedrag, dan hanteren wij €4,99 verzendkosten in Nederland.

-Voor bewoners van de Bangert en Oosterpolder hebben wij een aparte bezorgdienst als u voor 16:00 besteld heeft u het dezelfde avond (tussen 17:00 en 20:00) nog in huis. Deze service is geheel GRATIS als u boven de €15,00 besteld. Is de bestelling onder de €15,00 dan hanteren wij €1,99 bezorgkosten.

-Voor verzending naar het buitenland hanteren wij per land verschillende bezorgkosten dit kunt u zien zodra u uw land selecteert. Let op!! De bestelling wordt pas verstuurt als uw betaling ontvangen is. Hier zit met een bankoverboeking een vertraging op van een paar dagen. (Bij het gebruik van een bankoverboeking moeten alle gegevens kloppen anders wordt het bedrag weer terug gestort en wordt de bestelling geannuleerd).


Welke bezorgopties kun je kiezen?

Je kunt uw bestelling thuis of op een ander adres laten bezorgen. Daarnaast is het mogelijk om uw bestelling gewoon bij ons in de winkel af te halen. Tijdens het bestellen kan er aangegeven worden welke optie u kiest voor de bezorging.


Open WhatsApp chat
1
Heeft u een vraag stel ze gerust
Hallo
Kan ik u helpen?